Bureau |

 

Profiel

GO Graafisch Ontwerp is een multidisciplinair ontwerpbureau en is net buiten Zwolle gevestigd. Het bureau ontwikkelt een breed scala aan communicatiemiddelen. Van huisstijlen tot jaarverslagen, van webontwerp tot beurspresentaties. Om tot doeltreffende oplossingen te komen, kunnen hierbij verschillende ontwerpdisciplines geïntegreerd worden ingezet. Wij laten design werken: effectief, relevant en consequent.


GO Graafisch Ontwerp beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten op het gebied van communicatie, die waar nodig ingeschakeld kunnen worden. Hierdoor is GO Graafisch Ontwerp inzetbaar voor zowel kleinschalige ontwerpopdrachten als het ontwikkelen van complete communicatietrajecten.

 

Werkwijze

Ons bureau kenmerkt zich door zijn laagdrempelige karakter. Onze werkwijze is helder en direct, de lijnen zijn kort. We denken graag actief met u mee, zodat we samen tot de kern van de te visualiseren identiteit of boodschap komen. Onze offertes zijn transparant en sluiten uit dat er aan het eind van een project onaangename verrassingen ontstaan. Bovendien garanderen we een tijdige levering.

 

Lid BNO

Oprichter Gert de Graaf is lid van de BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers) de branchevereniging van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland. Dit lidmaatschap staat garant voor kwaliteit. BNO-leden voldoen aan de door de vereniging gestelde normen inzake een professionele vakuitoefening. Op al onze transacties zijn de algemene voorwaarden van de BNO van toepassing.


Meer bureau