Actueel


Verhuisbericht website
28 maart, 2017  |  Bureaunieuws

GO Graafisch Ontwerp verhuist!

Na ruim 7 jaar vanuit het mooie centrum van Zwolle te hebben gewerkt, verruilt GO Graafisch Ontwerp de stad voor een prachtige plek in het buitengebied van Zwolle. Vanaf maandag 3 april a.s. zijn wij bereikbaar vanaf ons nieuwe adres.


Verhuisbericht website
30 september, 2016  |  Grafisch

De Zomerschool van Twente Milieu

Onder het motto 'Een leven lang leren' ontwikkelde Twente Milieu deze zomermaanden voor haar medewerkers de 'Zomerschool'. GO Graafisch Ontwerp maakte naderhand een kleurrijk 'schoolboekje' met daarin de verslagen, foto's en quotes van de deelnemers.


Verhuisbericht website
30 juni, 2016  |  Grafisch

Aan de bak voor Twente Milieu

Voor Twente Milieu mocht GO Graafisch Ontwerp met spoed aan de bak. Het milieubedrijf uit Twente wilde haar jaarverslag 2015 laten verzorgen maar had daarbij wel een ambitieuze deadline. Gelukkig zitten er nog altijd 24 uur in een dag en zijn wij heel flexibel.


Verhuisbericht website
30 oktober, 2015  |  Grafisch

Patiƫntenmagazine 'de Traumachirurg'

In opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Traumachirurgie heeft GO Graafisch Ontwerp een nieuw bladconcept ontwikkeld: de Traumachirurg. Een mooi project waarbij mijn ervaring op het gebied van het ontwerpen en opmaken van magazines goed van pas kwam.


Verhuisbericht website
14 april, 2015  |  Grafisch

Nieuwe opleidingsgids voor Wedeo

Voor Wedeo, de sociale werkvoorziening in Doetinchem, heeft
GO Graafisch Ontwerp het ontwerp en de productie van de nieuwe opleidingsgids van Het Leerplein verzorgd. Resultaat: een kleurrijke gids en een tevreden opdrachtgever!


Verhuisbericht website
15 maart, 2015  |  Grafisch

Verkiezingskrant Waterschapsverkiezingen

In opdracht van Waterschap Groot Salland heeft het team van GO Graafisch Ontwerp de verkiezingskrant gerealiseerd. Deze krant was onderdeel van het communicatieplan dat dit gelegenheidsteam eerder voor de waterschapsverkiezingen ontwikkelde.


Verhuisbericht website
3 maart, 2015  |  Grafisch Interactief Ruimtelijk

Campagnestrategie Waterschap Groot Salland

Een pakkende campagnestrategie voor de komende waterschaps-verkiezingen. Dat was de vraag van Waterschap Groot Salland aan ruim veertig creatieve ondernemers. Het voorstel dat het team van GO Graafisch Ontwerp presenteerde, kwam als winnaar uit de bus.


Verhuisbericht website
17 februari, 2015  |  Grafisch

Wezo, een frisse blik op participatie

In dit jaarbeeld vertelt Wezo over de waarde van haar medewerkers voor ondernemers en instellingen in de regio. Deze frisse kijk op arbeidsontwikkeling en -participatie wordt extra benadrukt doordat de brochure wordt aangeboden in een mooi blik met pepermuntjes.


Verhuisbericht website
18 januari, 2015  |  Interactief

Jaaroverzicht de Mevrouwen

De Mevrouwen bestaat 1 jaar. Een mooi moment om aan de hand van een compact jaaroverzicht haar relaties te laten zien met welke projecten zij het afgelopen jaar het verschil heeft kunnen maken.